Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Appelcompote met mango
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Appelcompote met mango
Stap 1
Rasp de gember.
Stap 2
Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in stukjes.
Stap 3
Schil de mango met een dunschiller en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit.
Stap 4
Snijd de plakken in blokjes.
Stap 5
Schep de appelblokjes en mangoblokjes in een pan om met de gember en kardemom.
Stap 6
Schenk het appelsap erbij en breng aan de kook.
Stap 7
Kook het fruit in tien tot vijftien minuten zachtjes gaar.
Stap 8
Roer alles tot een grove moes en laat afkoelen.
Stap 9
Schep de appelcompote in schaaltjes en steek er een kaneelstokje in.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie125 kcal
- Eiwit1 g
- Koolhydraten28 g
Trefwoorden
