Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bladerdeeghapjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bladerdeeghapjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de plakjes bladerdeeg in 5 min. ontdooien, maar niet helemaal zacht worden. Snijd elk plakje in 4 vierkantjes en leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat.
Stap 2
Besmeer de deegplakjes met de tomatentapenade. Snijd de brie in 16 plakjes en leg met de olijven op de tapenade. Breng op smaak met peper.
Stap 3
Bak de deeghapjes in 10-12 min. lichtbruin en gaar. Bestrooi ze uit de oven met de rucola.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie82 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten5 g
- Vet6 gWaarvan verzadigd3 g
