Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bloemkool en broccoli met ei-botersaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bloemkool en broccoli met ei-botersaus
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de rode uien in dunne partjes.
Stap 2
Schep de bloemkool, broccoli en ui op een met bakpapier beklede bakplaat om met de olijfolie, peper en zout. Rooster in 15 minuten goudbruin en gaar in de oven.
Stap 3
Kook ondertussen de eieren in 8 minuten hard, giet af en laat schrikken onder koud stromend water. Pel ze en snijd in stukjes van 0,5 cm. Snijd de peterselie en bieslook fijn.
Stap 4
Laat de kruidenboter smelten. Meng met het ei, de peterselie en bieslook. Schep de groenten op een schaal en verdeel de ei-botersaus erover. Serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie197 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten5 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
