Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chocolade frambozen bark
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chocolade frambozen bark
Stap 1
Bekleed de vorm met vershoudfolie, laat de folie royaal over de rand vallen. Verdeel de frambozen over de vorm.
Stap 2
Doe de chocolades elk apart in een hittebestendige kom. Zet de kommen elk op een pan met een laagje kokend water, zorg dat de bodem van de kom het water niet raakt. Laat de chocolades zo, au bain-marie, smelten. Neem van de warmtebron en laat 5 min. afkoelen.
Stap 3
Verdeel de gesmolten witte chocolade over de frambozen. Tik de vorm 1-2 keer op het werkvlak om de chocolade goed te verdelen. Laat vervolgens de pure chocolade van een lepel over de witte chocolade lopen.
Stap 4
Zet de vorm minimaal 2 uur in de koelkast, tot de chocolade hard is.
Stap 5
Verwijder de vorm en het vershoudfolie. Snijd de frambozen-chocoladebar in 8 repen.
Aanvullende benodigdheden
- - lage (bak)vorm
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
Trefwoorden
