Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gambataartjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gambataartjes
Stap 1
1. Was de komkommer en snijd deze in plakken van 1½ cm.
Stap 2
2. Snijd de avocado’s doormidden, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees eruit en doe in een kom. Pers de limoen uit.
Stap 3
3. Schep de crème fraîche en het limoensap bij de avocado en pureer met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 4
4. Verhit de roomboter in een koekenpan en bak de gamba’s aan beide zijden mooi roze. Haal ze uit de pan en zet apart.
Stap 5
5. Pak een plat bord en leg daarop de plakken komkommer. Schep met een lepel een dot avocadocrème op de komkommer. Maak af met een gamba.
Stap 6
6. Hak de bieslook fijn en strooi deze over de hapjes.
