Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geitenkaasballetjes ‘tricolore'
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geitenkaasballetjes ‘tricolore'
Stap 1
Prak de geitenkaas en roomkaas met een vork goed door elkaar en laat 30 minuten opstijven in de koelkast. Schep met 2 theelepels circa 24 porties van het kaasmengsel en rol tot mooie ronde balletjes.
Stap 2
Meng de bieslook en citroenrasp op een bordje. Leg de pistachenoten op een ander bordje en besprenkel met de honing. Leg de pijnboompitten en tomaatjes op een derde bordje.
Stap 3
Rol een derde van de balletjes door het bieslookmengsel, een derde door het pistachemengsel en een derde door de pijnboompitten.
Stap 4
Zet de balletjes nog 30 minuten afgedekt in de koelkast. Prik voor het serveren een zoute stick in elk balletje.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie95 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten4 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd3 g
