Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde courgette met champignonragout uit de airfryer
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde courgette met champignonragout uit de airfryer
Stap 1
Los het bouillonblokje op in 250 ml kokend water. Halveer intussen de courgettes in de lengte. Hol ze met een lepel uit en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in kwarten.
Stap 2
Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de stukjes courgette en champignons toe en bak ze in 6 min. gaar.
Stap 3
Bestrooi de groenten met de bloem en bak 1 min. Schenk al roerend de bouillon erbij. Roer tot een gladde saus. Laat de roomkaas in de ragout smelten. Verwarm de ragout nog 4 min. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verwarm de airfryer voor op 200°C. Schep de ragout in de courgettehelften en bestrooi met de kaas. Bak de courgettes in de airfryer in 15 min. gaar.
Aanvullende benodigdheden
- - airfryer
Voedingswaarden
- Energie264 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten9 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd10 g
