Groene curry quiche met tonijn
Ingrediënten
Bereidingswijze Groene curry quiche met tonijn
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg met het bijgeleverde bakpapier uit en bekleed de quichevorm ermee.
Stap 2
Laat de tonijn uitlekken en vang de olie op in een koekenpan. Verhit de olie en fruit de currypasta er 5 min. in.
Stap 3
Snijd intussen de courgette in halve plakken en de paprika in stukjes. Snijd de ui in dunne partjes. Voeg de courgette en paprika toe aan de pan en bak 5 min. mee. Neem de pan van de warmtebron en schep de tonijn erdoor.
Stap 4
Klop intussen de eieren los met de kookzuivel en breng op smaak met zout en peper. Verdeel het groente-tonijnmengsel over de quichebodem. Leg de uipartjes erop en schenk het eimengsel erover.
Stap 5
Bak de quiche in het midden van de oven in 45 min. goudgeel en gaar. Serveer de quiche warm of op kamertemperatuur.
