Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groene curry roerbak met tofu
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groene curry roerbak met tofu
Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verkruimel intussen de tofu en dep goed droog met keukenpapier.
Stap 2
Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de helft van de currypasta 3 min. Voeg de tofu toe en bak 8 min. op een middelhoge stand. Schep regelmatig om. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Verhit intussen de rest van de olie in een wok of hapjespan en fruit de rest van de currypasta 3 min. Voeg de spitskool en wokgroenten toe en bak 5 min. op een middelhoge tot hoge stand. Schep regelmatig om. Schep de rijst erdoor en bak 3 min. mee.
Stap 4
Snijd intussen de bosuitjes in ringen. Schep de rijst op diepe borden en verdeel de tofu, taugé en bosui erover.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
- - wok
- - hapjespan
Voedingswaarden
- Energie526 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten50 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd3 g
