Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groene currysoep met garnalen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groene currysoep met garnalen
Stap 1
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit intussen de olie in een pan en fruit de currypasta 3 min. Voeg de kokosmelk, 750 ml water en het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat 5 min. zachtjes koken.
Stap 2
Voeg de wokgroenten en garnalen toe en laat 5 min. zachtjes garen. Voeg de spinazie handje voor handje toe en laat slinken.
Stap 3
Boen intussen de limoenen schoon. Rasp de groene schil van 1 limoen en pers de vrucht uit. Snijd de andere limoen in partjes. Breng de soep op smaak met het limoenrasp en -sap.
Stap 4
Verdeel de noedels over grote kommen, schep de soep erop en garneer met een limoenpartje.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie549 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten53 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd17 g
