Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hasselback zoete aardappelen met kruidendip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hasselback zoete aardappelen met kruidendip
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Stap 2
Was de zoete aardappelen en droog af met keukenpapier.
Stap 3
Leg steeds een zoete aardappel tussen 2 pollepels en snijd tot aan de pollepels in plakjes van 3 mm.
Stap 4
Smelt de boter in een steelpan en meng met de braad- en grillkruiden.
Stap 5
Kwast de zoete aardappelen in met het botermengsel en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in 30 minuten knapperig en gaar in de oven.
Stap 6
Hak intussen de knoflook en bieslook fijn, meng met de crème fraîche en breng op smaak met peper en zout. Serveer bij de aardappelen.
Aanvullende benodigdheden
- - kwastje
Voedingswaarden
- Energie287 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten41 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd7 g
Trefwoorden
