Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Havermout-meringue pie met stoofpeertjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Havermout-meringue pie met stoofpeertjes
Stap 1
Verwarm de ovengrill voor. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan goudbruin.
Stap 2
Klop de eiwitten en suiker met de mixer tot stijve pieken. Vul de havermoutbodem met de stoofpeertjes en verdeel het eiwit in pieken erover.
Stap 3
Bruin de meringue kort onder de hete ovengrill of gebruik een brandertje. Bestrooi de havermout-meringue pie met het amandelschaafsel en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
- - lage taartvorm
Voedingswaarden
- Energie345 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten43 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd10 g
