Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hollands vegetarisch AGV'tje
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hollands vegetarisch AGV'tje
Stap 1
Kook de aardappelen in water met zout in 12-14 min. gaar. Snijd intussen de uien in halve ringen.
Stap 2
Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de ui 5 min. op een middelhoge stand. Voeg de balletjes toe en bak 6 min. mee. Schep regelmatig om.
Stap 3
Kook intussen de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Snijd de peterselie fi jn.
Stap 4
Giet de aardappelen af, voeg de melk en rest van de boter toe en stamp tot een smeuïge puree. Meng de peterselie erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verdeel de puree, balletjes en sperziebonen over borden.
Aanvullende benodigdheden
- - pureestamper
Voedingswaarden
- Energie487 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten60 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd8 g
