Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Italiaanse stokjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Italiaanse stokjes
Stap 1
1. Rol de plakken mortadella, prosciutto en salami op tot een sigaar en snijd ze in stukken van 1 cm.
Stap 2
2. Was en halveer de cherrytomaten en snijd vervolgens de artisjokharten doormidden.
Stap 3
3. Pak een satéprikker en prik in willekeurige volgorde 2 bolletjes mozzarella, 1 stukje van iedere soort vleeswaren, 2 halve snoeptomaatjes 1 groene en 1 zwarte olijf, 1 stukje artisjok en basilicumblaadjes op de prikker. Zorg ervoor dat je de mozzarella en cherrytomaten op verschillende plekken op de prikker plaatst voor een gevarieerd resultaat.
Stap 4
4. Serveer in een hoog glas of op een groot plat bord.
Aanvullende benodigdheden
- - 16 satéprikkers
Voedingswaarden
- Energie128 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten5 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
