Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kruidensalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kruidensalade
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190 °C. Meng in grote slakom de gekleurde wortel met 4 el honing, het sap van een halve citroen, zout en versgemalen peper.
Stap 2
Verdeel de wortel over de ovenschaal. Bak 35 minuten in de oven tot de wortel gaar en gekaramelliseerd is. Schep halverwege om.
Stap 3
Schil de pastinaken en snijd ze over de lengte met een dunschiller in dunne plakken.
Stap 4
Verdeel over een ovenschaal en bak de pastinaak in 8 minuten krokant. Schep regelmatig om.
Stap 5
Snijd de dille en de bieslook fijn en meng in een ruime schaal met de slamelange.
Stap 6
Besprenkel met olijfolie, het sap van één citroen, zout en versgemalen peper. Schep de gekaramelliseerde wortel lauwwarm door de salade en garneer met notenmix en de pastinaakchips.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
- - dunschiller
- - ovenschaal met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie366 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten27 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
