Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mini-appelflappen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mini-appelflappen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de bladerdeegplakken diagonaal doormidden.
Stap 2
Meng alle ingrediënten en leg 1,5 tot 2 eetlepels vulling op iedere bladerdeegdriehoek. Vouw het driehoekje dicht waardoor er een kleiner pakketje (driehoekje) ontstaat.
Stap 3
Bestrijk de randen met eigeel en druk alles goed aan met een vork. Bestrijk de bovenkant ook met eigeel en strooi er wat extra suiker over. Bak de mini-appelflappen in circa 15 minuten goudbruin.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie150 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten21 g
- Vet6 gWaarvan verzadigd4 g
