Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Orzo-ovenschotel met pompoen en andijvie
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Orzo-ovenschotel met pompoen en andijvie
Stap 1
Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn.
Stap 2
Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de ui en knoflook 1 min. Schep de andijvie erdoor en smoor 3 min. tot het blad zacht en geslonken is. Schep er de pompoenblokjes en orzo door.
Stap 3
Verwarm de oven voor op 200°C. Schenk de bouillon in de pan en breng aan de kook. Kook de orzo met de groente op een lage stand onafgedekt in 10 min. beetgaar. Roer regelmatig.
Stap 4
Schep de orzo met de groenten in de ovenschaal. Verkruimel de witte kaas erboven. Bestrooi met het amandelschaafsel.
Stap 5
Bak de orzoschotel 15 min. in de oven tot de witte kaas en het amandelschaafsel beginnen te kleuren.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie554 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten62 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd12 g
