Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pasta alfredo met bloemkool en ansjovis
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pasta alfredo met bloemkool en ansjovis
Stap 1
Rasp de kaas. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Snijd de knoflook en ansjovisfilets fijn.
Stap 2
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook intussen de bloemkool in 6 min. beetgaar.
Stap 3
Verhit intussen de boter in een hapjespan en laat de ansjovis smelten in de boter. Voeg de knoflook toe en fruit 3 min. op een lage stand. Voeg de room en 2⁄3 van de kaas toe. Laat zachtjes koken tot een gebonden saus.
Stap 4
Giet pasta en bloemkool af en meng door de saus. Breng op smaak met peper en bestrooi met de rest van de kaas.
Aanvullende benodigdheden
- - fijne rasp
Voedingswaarden
- Energie744 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten64 g
- Vet39 gWaarvan verzadigd25 g
Trefwoorden
