Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pasta pesto met groene groenten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pasta pesto met groene groenten
Stap 1
Kook de fusilli beetgaar en giet af. Verhit intussen 3 eetlepels olie en roerbak de broccoli, courgette en sperziebonen circa 8 minuten op middelhoge stand. Voeg de helft van de knoflook toe, neem de pan van de warmtebron en schep een paar keer om.
Stap 2
Pureer de overige knoflook, amandelen, pijnboompitten, kaas, basilicum, azijn, suiker, peper en rest van de olijfolie tot een pesto.
Stap 3
Roer de pesto door de pasta en meng goed. Schep de groenten erdoor.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie1050 kcal
- Eiwit35 g
- Koolhydraten71 g
- Vet67 gWaarvan verzadigd12 g
