Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pastinaaksalade met linzen en feta uit de airfryer
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pastinaaksalade met linzen en feta uit de airfryer
Stap 1
Verwarm de airfryer voor op 200°C. Schil de pastinaken en snijd in schuine stukken van 1 cm dik. Snijd de uien in dunne partjes. Meng de pastinaak en ui met de olie en Provençaalse kruiden en breng op smaak met zout en peper. Rooster 15 min. in de airfryer.
Stap 2
Spoel intussen de linzen af, laat uitlekken in een vergiet en doe in een ruime kom. Verkruimel de feta.
Stap 3
Schep de geroosterde groenten, azijn, sla en ¾ van de feta door de linzen. Breng op smaak met peper, verdeel over de borden en bestrooi met de rest van de feta.
Aanvullende benodigdheden
- - airfryer
Voedingswaarden
- Energie695 kcal
- Eiwit40 g
- Koolhydraten76 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd9 g
