Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Plaattaart met knolselderij en witte kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Plaattaart met knolselderij en witte kaas
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg met het bakpapier uit en leg op de bakplaat. Pers de knofl ook en meng met de crème fraîche. Verdeel de knofl ook room over het deeg.
Stap 2
Snijd de ui in halve ringen. Schil en snijd de knolselderij in blokjes van 1 cm. Verdeel de ui en knolselderij over de knofl ookroom.
Stap 3
Snijd de witte kaas in kleine blokjes en verdeel over de taart. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Bak de plaattaart in de oven in 25 min. lichtbruin en gaar. Haal uit de oven en bestrooi met rucola.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat
Voedingswaarden
- Energie550 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten32 g
- Vet41 gWaarvan verzadigd26 g
Trefwoorden
