Quesadilla met chorizo,kaas en courgette
Ingrediënten
Bereidingswijze Quesadilla met chorizo,kaas en courgette
Stap 1
Trek het vel van de chorizo, snijd de worst in plakjes en hak de plakjes fijn.
Stap 2
Bestrijk de tortilla's aan één kant dun met olijfolie.
Stap 3
Leg een tortilla in een koekenpan met de oliekant naar beneden.
Stap 4
Strooi er een zesde kaas over en een derde van de chorizo.
Stap 5
Leg hier de in plakjes gesneden courgette op en strooi er weer een zesde kaas op.
Stap 6
Leg er een andere wrap op met de oliekant naar boven.
Stap 7
Bak de quesadilla op matig hoog vuur in 3-4 minuten goudbruin.
Stap 8
Keer de quesadilla met een deksel en bak ook de andere kant goudbruin.
Stap 9
Laat de quesadilla op een plank glijden en maak op dezelfde manier nog twee.
Stap 10
Snijd elke quesadilla in zes punten en leg de punten in een lage ovenschaal.
Stap 11
Bewaar de quesadilla's afdekt met aluminiumfolie in de koelkast.
Stap 12
Verwarm de oven voor op 175°C.
Stap 13
Schuif de schaal met folie erop in de oven en laat de quesadilla's in 5 minuten warm worden.
Stap 14
Verwijder het folie en verwarm ze nog 5 minuten tot ze ook knapperig zijn.
Stap 15
Serveer de punten in een servetje op kleine borden.
