Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rodekoolrisotto met geitenkaas en rucola
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rodekoolrisotto met geitenkaas en rucola
Stap 1
Snipper de sjalot. Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de sjalot 1 min.
Stap 2
Voeg de rodekool toe en bak 3 min. op een middelmatige stand mee. Schep de rijst erdoor. Bak op een lage stand tot de korrels glanzen en glazig zijn.
Stap 3
Schenk de wijn in de pan. Laat de rijst de wijn op een lage stand opnemen. Voeg de bouillon in 3 delen toe. Wacht tot de rijst de bouillon heeft opgenomen voor je een volgend deel bouillon toevoegt. Kook de rijst, op een lage stand, in 15-18 min. beetgaar.
Stap 4
Neem de risotto van de warmtebron. Schep ⅔ van de rucola erdoor.
Stap 5
Schep de risotto in 4 diepe borden. Verdeel de geitenkaas over de risotto en bestrooi met de rucola. Breng op smaak met zout en peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie431 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten65 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd4 g
