Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Romige pompoenpasta met kwark
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Romige pompoenpasta met kwark
Stap 1
Hak de knoflook fijn. Verhit in een hapjespan 2 el olijfolie. Fruit de knoflook 1 min. Schep de pompoenblokjes erdoor en bak 2 min. mee.
Stap 2
Schenk de bouillon erbij. Stoof de pompoen afgedekt in 10 min. gaar. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Stap 3
Doe de pompoen met het stoofvocht in een maatbeker en pureer met de staafmixer glad. Doe de saus terug in de pan. Voeg de helft van de kwark toe en verwarm 5 min. op een lage stand. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Stap 4
Giet de spaghetti af en meng door de pompoensaus. Verdeel de pasta over 4 borden. Schep de resterende 3 el kwark op de pasta.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie397 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten63 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
