Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rosbiefroosjes met gemarineerde champignons
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rosbiefroosjes met gemarineerde champignons
Stap 1
Snijd de kastanje champignons en gegrilde rosbief in plakjes.
Stap 2
Pers de tenen knoflook.
Stap 3
Was de mesclun sla en scheur deze in stukken.
Stap 4
Breng in een pan ruim water met een vierde van de citroensap en wat zout aan de kook.
Stap 5
Voeg de plakjes champignon toe, kook ze in 5 minuten gaar en laat ze in een vergiet uitlekken.
Stap 6
Klop in een kommetje het overige citroensap met de knoflook, olijfolie, tijm en wat zout en versgemalen peper tot een dressing.
Stap 7
Meng de champignons in een kom met enkele eetlepels dressing.
Stap 8
Verdeel de mesclun en rucola over borden.
Stap 9
Vouw de plakjes rosbief dubbel en rol ze losjes op tot roosjes.
Stap 10
Zet de roosjes met de grillrand naar boven op de sla en verdeel de champignons erover.
Stap 11
Sprenkel de rest van de dressing over de sla.
