Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Schouderkarbonades met spicy rub
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Schouderkarbonades met spicy rub
Stap 1
Meng voor de rub paprikapoeder, komijn, chilipoeder, peper en zout en wrijf hiermee de karbonades in. Laat minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
Stap 2
Neem de karbonades 30 minuten voordat je ze gaat grillen uit de koelkast. Gril in circa 12-15 minuten goudbruin en gaar op de barbecue. Laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
Stap 3
Halveer intussen de avocado in de lengte en verwijder de pit. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd in blokjes.
Stap 4
Rooster de tortilla’s 1 minuut op de barbecue. Keer halverwege. Houd warm in een theedoek.
Stap 5
Snijd de karbonades in reepjes en serveer met de avocado en een schepje salsa in een tortilla. Garneer met de koriander.
