Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Surf & turf-spiesjes met gremolata
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Surf & turf-spiesjes met gremolata
Stap 1
Meng de peterselie met de basilicum, citroenrasp, -sap, knoflook en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper en houd apart.
Stap 2
Rijg de blokjes zalm en plakjes chorizo om en om aan spiesjes en bestrijk met olijfolie. Verhit een grillpan en gril de spiesjes in circa 6 minuten gaar en goudbruin.
Stap 3
Keer halverwege. Serveer de spiesjes met de gremolata.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 spiesen
 - - 4 satéprikkers
 
Voedingswaarden
- Energie410 kcal
 - Eiwit22 g
 - Koolhydraten2 g
 - Vet35 gWaarvan verzadigd8 g
 
