Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Thaise biefstuk salade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Thaise biefstuk salade
Stap 1
Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Verhit een grillpan tot deze zeer heet is. Breng de biefstuk op smaak met zout en versgemalen peper en bestrijk ze met wat zonnebloemolie. Bak de biefstuk aan elke kant ongeveer 3 minuten bruin, maar van binnen rosé. Neem het vlees uit de pan en laat het rusten.
Stap 2
Wok de Thaise wokgroente kort op hoog vuur in een beetje zonnebloemolie tot deze beetgaar is en laat afkoelen.
Stap 3
Rasp de groene schil van de limoen en pers het sap uit boven de wokgroente. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Snijd de biefstuk in plakjes en breng op smaak met een beetje zout.
Stap 4
Meng de mesclun salade met de Thaise wokgroente en verdeel de biefstuk erover. Scheur vlak voor serveren de koriander over de salade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie238 kcal
- Eiwit36 g
- Koolhydraten4 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
