Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Thaise viskoekjes met korianderrijst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Thaise viskoekjes met korianderrijst
Stap 1
Kook de rijst. Maal de kabeljauw in een keukenmachine fijn met de currypasta, paneermeel, eieren, 1 eetlepel vissaus, limoenrasp en 1 eetlepel koriander.
Stap 2
Snijd de sperziebonen in hele dunne plakjes en meng door het vismengsel. Maak met natte handen circa 16 viskoekjes en houd apart. Meng de overige vissaus met het limoensap, de suiker en rode peper tot een dipsaus.
Stap 3
Verhit een laagje zonnebloemolie in een brede (hapjes)pan en bak hierin de viskoekjes op middelhoge stand in een paar minuten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 4
Meng voor het serveren de overige koriander door de rijst en serveer met de viskoekjes en saus.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie565 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten48 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
