Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tortellini ovenschotel met romige tomatensaus en kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tortellini ovenschotel met romige tomatensaus en kaas
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Roer intussen met een garde de tomatenpuree met de kookroom glad en breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Giet de pasta af, maar vang 100 ml kookvocht op. Meng de pasta met het kookvocht door de tomatenpureeroomsaus.
Stap 3
Verdeel de tortellini over de ovenschaal. Verdeel de erwten en tomaatjes erover. Schenk de tomaten-roomsaus over de pasta. Bestrooi met de kaas.
Stap 4
Bak de tortellinischotel in de oven in 10 min. goudgeel en gaar.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie768 kcal
- Eiwit40 g
- Koolhydraten71 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd16 g
