Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vegetarische goulash met champignons
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vegetarische goulash met champignons
Stap 1
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 5 min. op een lage stand.
Stap 2
Halveer intussen de champignons. Voeg ze samen met het karwijzaad toe aan de pan en breng op smaak met zout en peper. Bak de champignons op een middelhoge tot hoge stand in 8 min. bruin. Roer af en toe.
Stap 3
Halveer intussen de grotere aardappelen en snijd de paprika's in stukken van 3 cm.
Stap 4
Voeg de tomatenpuree en het paprikapoeder toe en bak 3 min. op een lage stand mee. Voeg de aardappel, paprika, 700 ml water en de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat de goulash nog 30 min. met de deksel op de pan zachtjes garen. Roer af en toe.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie247 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten31 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd1 g
Trefwoorden
