Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vegetarische tandoori uit de airfryer
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vegetarische tandoori uit de airfryer
Stap 1
Snijd de uien in halve ringen en de paprika's in reepjes.
Stap 2
Verwarm de airfryer voor op 160°C. Doe de ui, paprika, kipstukjes, komijn, kaneel en yoghurt in de ovenschaal. Breng op smaak met zout en peper. Schep goed om en bak in 10-12 min. in de airfryer gaar.
Stap 3
Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de komkommer met de kaasschaaf in dunne plakjes en schep om met de azijn.
Stap 4
Serveer de vegetarische tandoori met de rijst en komkommersalade.
Aanvullende benodigdheden
- - airfryer
- - ovenschaal voor de airfryer
Voedingswaarden
- Energie468 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten72 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd2 g
