Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wraps met Mexicaanse bonenstoof
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wraps met Mexicaanse bonenstoof
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de uien in dunne ringen, snijd de paprika's in stukjes van 2 cm. Snijd de tomaten in dunne partjes. Doe de ui, paprika en tomaat in de ovenschaal. Bestrooi met het paprikapoeder en de komijn en breng op smaak met zout en peper. Besprenkel met de olie. Rooster de groenten 20 min. in de oven. Schep halverwege om.
Stap 2
Spoel de bonen af en laat ze goed uitlekken in een vergiet. Doe ze bij de groenten in de ovenschaal en schep alles om. Zet nog 10 min. terug in de oven.
Stap 3
Snijd intussen de ijsbergsla in reepjes. Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Vul de wraps met de sla, bonenstoof en avocado.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie607 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten75 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd3 g
