Ga naar de hoofdinhoud

Coquille met rozemarijn en citroen

4 personen Eenvoudig 10 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verhit de barbecue. Ris de naalden van de 4 grootste takjes rozemarijn. Rijg de coquilles aan de takjes rozemarijn. Pers de teen knoflook. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Bestrijk de coquilles met de knoflookolie. Gebruik het overgebleven takje rozemarijn als kwastje. Gril de spiesjes 3 minuten op het rooster van de barbecue. Keer halverwege.
Aanvullende benodigdheden - barbecue
Voedingswaarden (per portie)
Energie 104 kcal
Eiwit 11 g
Koolhydraten 6 g
Vet 4 g
Waarvan verzadigd 1 g
Trefwoorden bbqbarbecuereceptenbbqfish