Hoofdgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1 Halveer de citroen in de lengte en snijd de helften in plakjes. Stap 2 Wrijf de buikholte van de forellen in met zout en versgemalen peper. Vul de holte met plakjes citroen, de bolle kanten naar de buitenkant. Leg een takje rozemarijn op de plakjes citroen en klap de forellen weer dicht. Bind de forellen aan 2 kanten dicht met touwtjes en leg ze tot gebruik afgedekt op een schaal in de koelkast. Stap 3 Laat de forellen op kamertemperatuur komen en bestrijk ze rondom met olijfolie. Rooster ze in de visklem op de barbecue in 8-10 minuten gaar. Keer de vis na 4-5 minuten.
Aanvullende benodigdheden - stukje keukentouw- barbecue visklem
Voedingswaarden (per portie)
Energie 315 kcal
Eiwit 32 g
Koolhydraten 1 g
Vet 20 g
Waarvan verzadigd 4 g