Recepten

Kabeljauwfilet met knoflook-citroenrub en courgette

4 personen Gemiddeld 50 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Vouw de stukken aluminiumfolie dubbel tot vierkanten. Wrijf de kabeljauw in met de citroen-kruidenrub en leg ze op de folie. Laat ze op kamertemperatuur komen. Hak de dille grof en strooi deze erover. Snijd de courgette schuin in 12 plakken. Bestrijk dun met olie en leg ze op de barbecue. Rooster de courgetteplakken aan 1 kant tot er lichtbruine strepen op komen. Leg de plakken met de geroosterde kant naar boven dakpansgewijs op de kabeljauwhaasjes. Leg de stukken folie met kabeljauw op de barbecue en laat de vis in 10-15 minuten gaar worden. Strooi er wat zout over. Lekker met zoete-aardappel-spinaziesalade.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 320 kcal
Eiwit 22 g
Koolhydraten 4 g
Vet 24 g
Waarvan verzadigd 4 g
Trefwoorden visbbqglutenvrijlactosevrijgrillbarbecuerecepten
'