Voor 4 personen
Kabeljauwfilet met knoflook-citroenrub en courgette
Hoofdgerecht Gemiddeld 50
minuten
Hoofdgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1 Vouw de stukken aluminiumfolie dubbel tot vierkanten. Wrijf de kabeljauw in met de citroen-kruidenrub en leg ze op de folie. Laat ze op kamertemperatuur komen. Hak de dille grof en strooi deze erover. Stap 2 Snijd de courgette schuin in 12 plakken. Bestrijk dun met olie en leg ze op de barbecue. Rooster de courgetteplakken aan 1 kant tot er lichtbruine strepen op komen. Leg de plakken met de geroosterde kant naar boven dakpansgewijs op de kabeljauwhaasjes. Stap 3 Leg de stukken folie met kabeljauw op de barbecue en laat de vis in 10-15 minuten gaar worden. Strooi er wat zout over. Lekker met zoete-aardappel-spinaziesalade.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 320 kcal
Eiwit 22 g
Koolhydraten 4 g
Vet 24 g
Waarvan verzadigd 4 g