Ga naar de hoofdinhoud

Ontbijttriangels met roerei en rauwe ham

4 personen Eenvoudig 15 minuten Ontbijt

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Snijd de triangels open, snijd de tomaten in plakken en hak de bieslook fijn. Verhit een ruime koekenpan op laag vuur en laat hierin de roomboter smelten. Klop de eieren los in een kom en schenk in de pan. Gaar de eieren al roerend op laag vuur, tot het mengsel dikker wordt, maar nog niet helemaal gestold is. Voeg de helft van de bieslook toe en breng op smaak met peper en zout. Besmeer beide helften van de triangels met de roomkaas, beleg met de tomaat, het roerei en de rauwe ham. Bestrooi de triangels voor het serveren met de rest van de bieslook.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 523 kcal
Eiwit 27 g
Koolhydraten 27 g
Vet 26 g
Waarvan verzadigd 10 g
Trefwoorden brunchkersteierenrecepten