'
Inloggen
l
Recepten

Pittige avocadodip

4 personen Eenvoudig 5 minuten Borrelhapje

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Halveer de avocado's, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Doe in een hoge maatbeker. Hak de koriander fijn. Verwijder de steel van 2 groene pepers. Mix met de staafmixer de avocado met de knoflook, de pepers en 2 el koriander glad. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg 2 tl limoenrasp en het limoensap toe met de kokosmelk. Mix tot een gladde dip en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Schep de dip in een kom. Garneer met een beetje limoenrasp, de resterende koriander en steek er als garnering een groene en rode peper in.
Aanvullende benodigdheden - staafmixer
Voedingswaarden (per portie)
Energie 228 kcal
Eiwit 3 g
Koolhydraten 6 g
Vet 21 g
Waarvan verzadigd 4 g
Trefwoorden barbecuediprecepten
'