Ons luxe assortiment

We hebben weer ons best gedaan de mooiste luxe productente selecteren. Naast luxe vlees kun je nu ook vis via onze website bestellen en afhalen in één van onze winkels. Een mals stuk Côte de Boeuf, een langzaam gegaarde Picanha of een Italiaanse pasta vongole. Bekijk hieronder ons eersteklas assortiment. 

Hoe werkt het bestellen van ons luxe assortiment?
Simpel. Kies je gewenste hoeveelheid, druk vervolgens op de groene bestelknop en vul het formulier in. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bewijs, waarmee je de producten 5 dagen later kunt afhalen bij één van onze winkels. Laat je inspireren, bestel en tover een waanzinnig gerecht op tafel!

 

Bestellen

Vlees

Côte de Boeuf
Côte de Boeuf
Côte de Boeuf Het ideale stuk vlees aan het bot voor het diner; groot, stoer en met een wereldse smaak. Een heerlijk mals stuk vlees dat je, afhankelijk van het gewicht, in ongeveer 1 uur kunt braden of grillen. Côte du Boeuf is medium rare of rare het lekkerst.
Per 1,65 kilo 29.98
Short Ribs
Short Ribs
Short Ribs De spare ribs van het rund. Doordat het vlees wat grover is, hebben short ribs een langere garing op lage temperatuur nodig. Maak voor de ribs een kruidige marinade en laat ze in de oven of op de barbecue garen.
Per 550 gram 9.99
Bavette
Bavette
Bavette Een boterzacht, maar mager stuk vlees, afkomstig van de flank van het rund. De bereiding is vergelijkbaar met een biefstuk en ook de bavette mag rosé gegeten worden. Ideaal voor op de barbecue of om een steak tartaar mee te maken.
Per 600 gram 11.99
Pork belly met kruidenrub
Pork belly met kruidenrub
Pork belly met kruidenrub Groot stuk buik van het varken. Door de kruidenrub krijg je een heerlijke pittige krokante laag op de speklaag.
Per kilo 9.99
Procureur zonder bot
Procureur zonder bot
Procureur zonder bot De nek van het varken. Lekker doorregen waardoor dit product een heerlijke smaak heeft. Dit product leent zich perfect voor het maken van Pulled Pork.
Per kilo 7.99
Staartstuk (Picanha)
Staartstuk (Picanha)
Staartstuk (Picanha) Ideaal voor een winterse barbecue of om langzaam te garen (slow cooking). Heeft na het braden alleen maar wat zout en peper nodig.
Per 900 gram 17.99
Chateau Briand
Chateau Briand
Chateau Briand Chateau briand is het malste stukje rundvlees uit één stuk voor meerdere personen (2 tot 3). De biefstuk wordt uit het meest courante middengedeelte van de ossenhaas gesneden.
Per 400 gram 15.96
Pork belly gemarineerd
Pork belly gemarineerd
Pork belly gemarineerd Groot stuk buik van het varken. Voor jouw gemak rondom gemarineerd met een heerlijke grill marinade
Per kilo 9.99
Entrecote Double
Entrecote Double
Entrecote Double Dit vlees komt tussen de ribben van het rund vandaan. Door zijn formaat ideaal voor meerdere personen. Lekker om te bakken, grillen of rauw te verwerken tot een tartaar. Bovendien een goed alternatief voor rosbief.
Per 900 gram 19.99
Boegschenkel
Boegschenkel
Boegschenkel Een onmisbaar ingrediënt voor het maken van de lekkerste soepen, sauzen, ragout en zelfs bitterballen.
Per 300 gram 2.99
Lamsbout zonder been
Lamsbout zonder been
Lamsbout zonder been Een heerlijk stuk lamsvlees. Dit vlees kenmerkt zich als mager en heeft een zachte lamsvlees smaak. Ideaal voor een ovengerecht of op de winter BBQ.
Per 750 gram 14.99

Vis

Oesters 6 stuks + gratis mes
Oesters 6 stuks + gratis mes
Oesters 6 stuks + gratis mes De Zeeuwse Oesters zijn afkomstig uit de Oosterschelde. De temperatuur, het zoutgehalte en de bodemgesteldheid van dit zuivere water vormen een ideaal gebied voor oesterkweek. Na het opvissen worden deze oesters in onze volledig geklimatiseerde oesterkelder bewaard. Deze oester kent een zachte structuur met een robuuste, zilte smaak.
Per 6 stuks 4.99
Vongole
Vongole
Vongole De vongole is familie van de palourdes, maar uit Italiaanse wateren. Zeker bekend van de overheerlijke pasta vongole. Dit ovale en afgeplatte schelpdier is ongeveer drie/vier cm groot. De kleur van de schelp varieert van wit tot zwart en van grijs naar geel. Vaak iets witter van schelp en kleiner van stuk dan de tapijtschelp. Zilt en zoet met een sappige bite.
Per 330 gram 4.99
*
*
*
Selecteer filiaal*
Selecteer Afhaaldatum*
Vul hier niets in a.u.b.