Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Biefstuk Gorgonzola
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Biefstuk Gorgonzola
Stap 1
Laat de biefstukken ten minste 30 minuten voor bereiding op kamertemperatuur komen.
Stap 2
Verhit de boter in een hete koekenpan en voeg zodra dit niet meer bruist de olie, een gekneusd teentje knoflook en de tijm toe.
Stap 3
Bak de biefstuk in de hete boter aan een zijde aan, tot het vlees tot halverwege de rand is verkleurd. Keer dan de biefstuk om. Houd de pan voorzichtig schuin en schep voortdurend de hete jus over het vlees.
Stap 4
Zet na 2 minuten het vuur uit, verdeel de Gorgonzola over de biefstuk en dek de pan af met aluminiumfolie.
Stap 5
Serveer de biefstuk op voorverwarmde borden.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 stukken aluminiumfolie van 30 x 30 cm
Voedingswaarden
- Energie339 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten0.5 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd13 g
Trefwoorden
