Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geitenkaasfondue met spek-krieltjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geitenkaasfondue met spek-krieltjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Halveer de plakken spek in de lengte en rol het spek om de krieltjes.
Stap 2
Leg de aardappeltjes op de bakplaat en bak in de oven in circa 35 minuten gaar en goudbruin. Kook intussen de sperziebonen in circa 6 minuten beetgaar.
Stap 3
Verhit in de fonduepan de melk en voeg de roomkaas en geitenkaas toe. Meng tot een glad mengsel en voeg de tijm toe.
Stap 4
Breng op smaak met zout en peper. Roer de maizena glad met 2 eetlepels water. Roer de aangelengde maizena door de kaasfondue en roer door tot de fondue een mooie consistentie heeft.
Stap 5
Serveer de geitenkaasfondue met de aardappeltjes, sperziebonen en witlof. Lekker met ciabattabrood.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
- - fonduepan
Voedingswaarden
- Energie795 kcal
- Eiwit36 g
- Koolhydraten48 g
- Vet49 gWaarvan verzadigd27 g
