Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geroosterde-groenteschotel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geroosterde-groenteschotel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Verwijder het loof van de bospeen. Leg alle groenten en kruiden in de braadslede en besprenkel royaal met olijfolie. Maal er (zee)zout en peper over en schep alles door elkaar.
Stap 2
Rooster de groenten 30-35 minuten in het midden van de oven. Giet de bouillon na circa 20 minuten oventijd erbij en schep om.
Stap 3
Besprenkel het brood met een beetje water en warm het de laatste 5 minuten mee. Serveer de geroosterde groenteschotel met plakken brood.
Aanvullende benodigdheden
- - braadslede
Voedingswaarden
- Energie460 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten54 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd3 g
