Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde suikerschelpen met room en gebakken mandarijn
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde suikerschelpen met room en gebakken mandarijn
Stap 1
Boen 2 mandarijnen schoon en rasp de oranje schil. Pel alle vruchten en haal de partjes los.
Stap 2
Klop de slagroom met de mixer stijf met 3 el honing. Roer de mascarpone los met het mandarijnrasp en meng de slagroom erdoor.
Stap 3
Verhit de boter met de rest van de honing in een koekenpan en bak de mandarijnpartjes 3 min. op een lage stand. Keer halverwege.
Stap 4
Vul de schelpen met het roommengsel en verdeel de mandarijnpartjes erover.
Aanvullende benodigdheden
- - fijne rasp
- - mixer
Voedingswaarden
- Energie414 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten25 g
- Vet33 gWaarvan verzadigd22 g
