Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ratatouille basisrecept
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ratatouille basisrecept
Stap 1
Snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika, courgette en aubergine in blokjes van 2 cm. Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de aubergine en paprika toe en bak 4 min. mee.
Stap 2
Schep de courgette en krieltjes erdoor en bak nog 2 min. Schenk de tomatenblokjes in de pan en breng aan de kook. Stoof de groenten op een lage stand, afgedekt, in 10 min. gaar.
Stap 3
Breng de ratatouille op smaak met zout en peper en schep op 4 borden. Verkruimel de geitenkaas erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie310 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten30 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd6 g
