Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Witlofsalade met blauwe kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Witlofsalade met blauwe kaas
Stap 1
Snijd eventueel de binnenste kern uit de witlofstronkjes en snijd het lof in schuine reepjes.
Stap 2
Rooster de walnoten in een droge hete koekenpan.
Stap 3
Meng alle ingrediënten voor de dressing. Voeg er de helft van de noten en de helft van de blauwe kaas aan toe.
Stap 4
Schep de dressing door de witlofreepjes en verdeel steeds een bergje over 4 borden.
Stap 5
Verdeel de plakjes peer erover en bestrooi met de rest van de noten en blauwe kaas. Lekker met stokbrood.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie325 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten16 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd7 g
