Ga naar de hoofdinhoud

Mens

Onze medewerkers zijn de kracht achter DekaMarkt en daar zijn we trots, maar ook heel zuinig op. Daarom doen wij er alles aan om onze medewerkers gezond en gemotiveerd te houden.

Medewerkers

Een lekker leven vinden wij niet alleen belangrijk voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Om een duurzame inzetbaarheid en het welzijn van onze collega’s te waarborgen, is voor onze medewerkers het ‘Mijn Koers’ programma ontwikkeld. In dit programma wordt aandacht besteed aan 3 pijlers, t.w. veiligheid, loopbaan en gezondheid.

Loopbaan

Persoonlijke ontwikkeling en vakkennis vinden wij heel belangrijk en wij investeren dan ook veel in onze medewerkers. Speciaal hiervoor is het DekaMarkt opleidingshuis opgericht. Hier kunnen al onze medewerkers zich verder ontwikkelen en specialiseren.

Gezondheid

Gezondheid gaat over lichamelijk en mentaal goed in je vel zitten. Daarom besteden we hier veel aandacht aan richting onze medewerkers. Zo worden bijvoorbeeld programma’s voor stoppen met roken of een gezond gewicht aangeboden.

Veiligheid

Als werkgever hechten wij grote waarde aan een sociaal veilige werkomgeving, waar onze medewerkers zich veilig en beschermd voelen. Op elke locatie en voor elk type werk hebben wij veiligheidsinstructies. Veiligheid is een belangrijk thema dat ook regelmatig terugkomt in onze opleidingen en werkoverleggen. Op deze manier houden we elkaar scherp.